20 szellemmel szexelt, most már nem akar férfival lefeküdni

20 szellemmel szexelt, most már nem akar férfival lefeküdni

Az angliai Bristolban élő nő, művésznevén Amethyst Realm már legalább 20 szellemmel döccintett, és most már nem is akar élő férfiakat látni.  

A 27 éves Amethyst egyébként spirituális vezető és tanácsadóként dolgozik. Állítása szerint az első aktusára még 12 évvel ezelőtt került sor, amikor az akkori vőlegényével új házba költöztek. Ekkor érezte először azt a furcsa entitást, ami jelen volt a házban. Elmondása szerint az aktust rendkívül nehéz elmagyarázni.

Először egy energiaként materializálódik a testében, aztán az egész átváltozik fizikai érzéssé. Hirtelen nyomást érzett a combjain, lehelletet a nyakán. Egyszerre érzett súlyt és súlytalanságot.

Három évvel ezelőtt is volt egy kis etyepetyéje a hölgynek, csak az hamarabb abbamaradt, mivel akkori férje éppen hazaért a munkából. Elmondása szerint egy alak sziluetjét, árnyékát látta a nőn.

Amethyst Realm azóta teljesen rászokott a szellemekre, annak ellenére, hogy mások szelemmekkel háló ribancnak hívják.

(Ez a kettős mérce. Azokról a lelkekről, akik a tulvilágról járnak át dugni, bezzeg nem mondanak semmit sem).

Olyannyira beleélte magát a mély kapcsolat kiépítésének ezen kísérteties módjába, hogy most már teherbe akar esni egytől. Állítása szerint utána nézett, és lehetséges az, hogy fantombébit várjon, csak azt nem tudja, hogyan hordja majd ki a gyermeket.

Reméljük sikerül neki és majd Caspernek hívja a kisdedet.

(Huffington Post)