Tizenháromszor esett teherbe, csak hogy elkerülje a börtönt

Tizenháromszor esett teherbe, csak hogy elkerülje a börtönt

Szinte mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy mit tennénk meg azért, hogy életben maradhassunk, vagy elkerüljünk egy nagyon, nagyon súlyos bűntetést. Ölnénk-e embert, kiskutyát, rabolnánk-e, tennénk-e tönkre más életét, vagy esnénk-e teherbe tizenhárom alkalommal? Nos, ez utóbbira már volt példa, legalábbis azt állítja a Weird Asian News portál. 

Kína Urumqui városában élő Zeng nevű nő tizenháromszor eset teherbe, csak azért, hogy elkerülje az életfogytiglant, amit a kínai hatóság rótt ki rá, miután bűnösnek találta korrupció vádjával.

A sorozatos terhesség még 2005-ben kezdődött, amikor az ítélethozatal előtt a férje teherbe ejtette a nőt. A helyi törvények szerint ugyanis a bűnös, de várandós kismamát a törvényszéknek próbaidőre kell bocsátani egészen addig, míg ki nem hordja gyermekét. Zeng ekkor ébredt rá, hogy elég csak a pocakjára mutatni, azt állítani, hogy várandós, és már meg is úszta a börtönt a következő gyermekig, ha megtartotta volna őket.

Zeng ugyanis igazából nem akart gyermeket. Minden teherbeesése után abortuszra ment.

Tíz éven keresztül tudott megmenekülni az életfogytilgan elől ezzel a módszerrel, ám a végül utolérte őt az ítélet. Eredetileg 14 terhességgel állt bíróság elé, ám az egyik, a legutóbbi, mint kiderült álterhesség volt.

Jelen pillanatban Zeng egy kínai, nőknek készült átnevelő intézetben tölti hátralévő napjait olyan felügyelet alatt, ami nem engedi meg, hogy újra várandós legyen.

(Weird Asian News)

Borítóképünk csak illusztráció.